Itali/ Merret vendimi per Green pass, ngjyrat e rajoneve dhe gjendjen e jashtezakonshmeQeveria italiane diten e sotme eshte duke punuar për të përcaktuar dekretin e ri Covid, i cili do të duhet të përcaktojë zgjatjen e gjendjes së jashtëzakonshme, kriteret për vendosjen e “ngjyrave” të rajoneve dhe rregullat për përdorimin e Green pass.

Për të dhënë dritën jeshile ndaj masës, sipas asaj që mësohet nga burimet qeveritare, ato duhet të mbahen sot, me një shtyrje të një dite krahasuar me datën e planifikuar fillimisht.

Sipas informacioneve, Transporti publik lokal nuk do të jetë në mesin e çështjeve të mbuluara nga dekreti: burime qeveritare kanë dalë se një vendim mbi përdorimin e mundshëm të Green Pass për autobusë dhe metro do të merret në një kohë të mëvonshme. Vendimi mund të vijë së bashku me atë për shkollën për të cilën, siç është konfirmuar, vlerësimi do të bëhet më vonë, në dritën e të dhënave për infeksionet dhe va ksinimet./shqiptari.net/


Previous articleMjeku Alimehmeti flet per simptomat e variantit Delta: Duhet te kontaktoni direkt me mjekun..

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *