Nga e hëna detyrimi për të mbajtur maska ​​në natyrë bie, nëse nuk ka grumbullime. “Tani për tani, situata na lejon t’i heqim ato. Ne kemi vetëm 11 raste për njëqind mijë banorë në shtatë ditë në nivel kombëtar.

Ne do të shohim se si evoluon situata dhe nëse do të ndërhyjmë, edhe duke rivendosur masat”, nënvizon Silvio Brusaferro, president i Institutit të Lartë të Shëndetit dhe zëdhënës i Cts.

Alarmi i Luca Richeldi, pulmonolog i Poliklinikës Gemelli dhe anëtar i CTS: “Shumë shumë të moshuar ende të pambrojtur, ata duhet të kontrollohen shtëpi më shtëpi”.


Previous articleDel parashikimi i fundit per motin deri në 7 korrik, sinoptikania tregon rrezikun që kanoset vendit tone


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here