Itali/ Qendrat tregtare hapen përsëri në fundjavë: shoping 7 ditë në javë, ja rregullat qe duhet te dini

Nga 22 maj, të gjitha dyqanet dhe aktivitetet brenda qendrave tregtare, të cilat deri më tani janë mbyllur gjatë fundjavës, kanë qenë përsëri aktive, madje edhe gjatë fundjavave në zonën e verdhë. Ekziston besimi në një rifillim gradual dhe të sigurt që mund të çojë në një kthim në normalitet

Rihapja e qendrave tregtare u përfshi nga qeveria si pjesë e dekretit të nënshkruar në 18 maj, i njëjti që ndryshoi kohën e ndalimit të orës duke lëvizur orën policore nga 22:00 në 11:00

Me Italinë pothuajse tërësisht të ngjyrosur në të verdhë, fundi i kufizimeve për qendrat tregtare nënkupton mundësinë e bërjes së blerjeve 7 ditë në javë.Megjithatë, detyrimet e rregullave anti Covid mbeten, të tilla si përdorimi i maskave kudo dhe respektimi i rregullave sociale. distancimi

Nga 22 maj do të jetë e mundur të ktheheni për të konsumuar në bare dhe restorante të qendrave tregtare, por vetëm jashtë qendrës tregtare, ndërsa nga 1 qershori do të jetë e mundur të hani në tryezat e aktiviteteve të hotelierisë edhe brenda/shqiptari.net/

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *