Cpo ndodh? Italia kerkon te shtyje gjendjen e jashtezakonshme deri ne fund te vitit

Dekreti anti-Covid me parametrat e rinj të rrezikut për rajonet dhe me rregullimin e Green pass, duhet të mbërrijë në tryezën e CDM sot. Ne po shkojmë drejt një zgjatje të gjendjes së jashtëzakonshme për një periudhë të gjatë, madje deri në fund të vitit.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *