Pas 6 prillit Veneto, Marche dhe Trento kalojne ne portokalli ja si ndryshon harta e rajoneve Me poshte jane regullat në fuqi pas Pashkëve deri në fund të Prillit

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here