Është zbuluar arsyeja se pse ka ndërruar jetë sot Faik Perkoxha, 50-vjeçari, i cili tërhoqi z.várrë me makinë qenin.

Sipas të dhënave bëhet me dije se ai ka vd.ekur pa.sòjë e një in.farkti. Lajmi është bërë publik nga familjarët e tij në rrjetet sociale.

Kujtojmë që veprimi i para pak ditëve i të ndjerit Perkoxha solli mjaft reagime të shumta në mediat online dhe kritika të forta në drejtim të tij për keqtrájtimin e káfshëve.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here