Loren është një eksperte britanike dhe ajo thotë mos të shqetësoheni. Sipas saj trupi i femrës është bërë ashtu që të jetë elastike dhe të mund të zgjerohet që t’i përshtatet madhësisë, nga pe.nisi e deri te lindja e foshnjës. Madje edhe pe.nisi më i madh në botë nuk mund të krahasohet me foshnje dhe nuk do të ndikojë në madhësinë e va.ginës, thotë ajo.

Va.gina kur është e stimuluar se.ksualisht, kalon nëpër ndryshime fizike. Rritja e qarkullimit të gjakut në këtë pjesë shkakton rrafshimin dhe shtrëngimin e mureve të va.ginës. Kur muret relaksohen, ato zgjerohen dhe i japin hapësirë va.ginës të akomodojë pe.nisin varësisht prej madhësisë. Nëse pas se.ksit nuk ndjeheni “ngushtë” sikur para tij, mos u shqetësoni.

Sakaq va.gina është zgjeruar për t`iu përshtatur partnerit tuaj për një kohë të caktuar dhe do të kthehet në formën e mëparshme shumë shpejt- tek disa për disa minuta, tek të tjerë pas disa orëve. Ndonjëherë varet edhe nga faktorë të tjerë mirëpo prapë kthehet në pozicionin e vjetër, thotë ajo.

Nëse s’ndjeheni “ngushtë”, problemi nuk qëndron në v.aginë por në muskujt e legenit. Ushtrimet Kegel mund të ju ndihmojnë me këtë dukuri por shumica e njerëzve nuk i bëjnë si duhet.

Numri i madh i marrëdhënieve se.ksuale dhe pe.nisi i madh nuk kanë ndikim afatgjatë në madhësinë e va.ginës. Mos harroni të përdorni lubrifikant dhe të zgjatni para-lojën me qëllim të arritjes së kënaqësisë gjatë se.ksit.

Ndaj rrini te qeta!


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here