Ja çfarë thoshte Baba Vanga për Trump

0
31

This post has already been read 28 times!

Parashikimi i së ardhmes nga disa besohet dhe nga disa të tjerë jo, por duket se një grua e pazakontë e ka parashikuar shumë kohë më parë se Presidenti i 45-të i Shteteve të Bashkuara do të sëm.urej.

Pothuajse në mënyrë dramatike, ajo tha se presidenti i 45-të amerikan do të së.m.uret me një sëmundje misterioze, duke e lënë atë të shurdhër dhe me një tumor në tru.

Baba Vanga, nga Bullgaria, ka pasur suksesin më të çuditshëm në parashikimin e ngjarjeve të mëdha të dy dekadave të fundit .

Baba, e cila thuhet të ketë 85% sukses në parashikimet e saj dhe shumica e parashikimeve të saja kanë ndodhur.

Ajo kishte parashikuar sulmin terrorist të 11 shtatorit në Qendrën Botërore të Tregtisë në Neë York dhe Brexit .

E quajtur ‘Nostradamus i Ballkanit’ për parashikimet e saj, ajo thuhet se ka parashikuar shumë telashë dhe errësirë për vitin e ardhshëm.

Ajo vdiq 23 vite më parë, mirëpo ata që kanë një interes të madh në parashikimet e saj vazhdojnë të respektojnë veprën e Babës për të cilën disa pretendojnë se mezi pret 5079  vitin që ajo besonte se universi do të mbaronte.

Fill para vdekjes së saj në moshën 85 vjeç ajo bëri një seri parashikimesh për vitin 2020.

Zbulimi më befasues është se jeta  e Vladamir Putin dhe Donald Trump është  në rrezik.

Presidenti rus mund të ketë një vdekje e cila do t’i vije nga brenda Kremlini.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here