Avokati i njohur Altin Goxhaj  ka dalë sot me një deklaratë të fortë në Facebook ku thekson se mes Ramës dhe Bashës është bërë pakt për zgjedhjet.

Ai si provë tregon se zbuluar i nxjerr deklaratat që kanë dhëne Basha dhe Rama për dorëheqje.

“A doni një ndër 99 provat më të dukshme se pse Zgjedhjet ishin të trukuara në bashkëpunim Rama-Basha?

Rama ishte shumë i qetë dhe i gatshëm të tërhiqej në rast se nuk kapte 71 deputet, por e dinte se ai nuk është lloj nga ata që tërhiqen.
Basha akoma dhe më i qetë por refuzoi në çdo rast të premtonte dorëheqje në rast humbje pra e dinte se do humbte dhe dje refuzoi dorëheqjen”, shkruan Goxhaj.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here