Ja përse kryeministri Rama ia vuri djalit emrin Zaho, ky është kuptimi i veçantë i emrit: E ka pasur edhe…

0
40

This post has already been read 39 times!

Shumë i diskutuar ka qenë edhe emri i djalit të kryeministrit, Edi Rama. Zaho ishte emri që Rama zgjodhi t’i vendoste të birit dhe është një emër tipik shqiptar. Ka qenë vetë kryeministri ai i cili ka shpjeguar domethënien e emrit Zaho.

Zaho in the first grade, Prime Minister Rama gives advice that no parent would want

Ai është një emër i vjetër, shumë i përdorur. Një arsye tjetër ka qenë edhe sepse është një emër i përdorur nga të dyja fetë, myslimanë dhe të krishterë. Më e lidhur akoma me këtë emër është një legjendë, nga bregu, në Vuno, prej nga ishte edhe nëna e kryeministrit.

Legjenda e Zaho Kokës ka qenë shumë prezente, Zaho Koka ka qenë një personazh që ka luftuar për liri dhe dha jetën për dashuri.

Zaho feston 6-vjetorin/ Linda Rama e uron me foton e veçantë familjare - Top Channel

For the first time a family photo: Rama and Linda pose with 3 children

 

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here