Zedhenesja e PS Bora Muzhaqi paralajmeroi sot se PS mund te arrije ne 76 mandate, nderkohe qe tani ka 74 mandate dhe mbetet Durresi dhe Tirana pa mbyllur ende numerimi.

“Fitorja e PS është një fitore historike për familjen tonë të madhe politke e për të cilën jemi krenarë të gjithë ne.
Por kjo fitore e qartë dhe e thellë duhet të shkëlqejë tërësisht dhe përmes numërimit që është pothuajse i mbyllur, presim me durim rezultatin në Durrës dhe Tiranë ku besojmë se do kemi një mundësi reale të dy mandateve të tjera”, tha ajo.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here