Jam i lumtur, Berisha ka në dorë… –

Vendimi për shpalljen non grata të Sali Berishës dhe familjes së tij, ka sjellë dhe reagimin e Mustafa Nanos i cili paralajmëron se mbetet e hapur mundësia që Sali Berisha të burgoset.

“Jam i lumtur që Berisha vdiq politikisht. Dëmi që ai bën nuk është se s’ia bën familjes së vet. Vendimi për të qëndruar në PD ka penalizuar PD. Basha për shkak të tij nuk merr dot vendime. Zgjidhja sipas meje është: Berisha ka në dorë ta shndërrojë PD në një Hamas të Shqipërisë. Ta bëjë antiamerikane dhe ta kthejë garën mes socialistëve perëndimorë dhe demokratëve antiperëndimorë. Nuk e përjashtoj që Berishën ta rrasin brenda.”, tha Nano.

 

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *