Jaman nuk mund të bëjë asgjë për të shpëtuar Jusufin. Ai dhe Seher janë të detyruar të ndahen nga Jusuf. Ndërkohë ky i fundit e përjeton shumë keq këtë situatë.Ikbal dhe Zuhal janë të lumtura që plani i tyre funksionoi dhe festojnë fitoren. Seher dhe Jaman nuk mund të qëndrojnë larg Jusufit dhe të dy e kalojnë natën para shtëpisë ku ndodhet Jusuf. Jaman merr lajme të reja rreth çështjes së Jusufit.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here