Jaman i jep Seherit një tufë me trëndafila. Kiraz dhe Sulltana ndodhen sërish në rrezik. Ali arrin në kohë për t’i shpëtuar.

Jaman ndalon makinën diku për të blerë diçka dhe e lë Seherin vetëm.

Ozan tenton të rrëmbejë Seherin duke përfituar nga rasti. Jaman arrin në kohë dhe rreh Ozanin në mes të rrugës. Seher ndalon Jamanin përpara se ai të vrasë Ozanin.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here