Jaman nis të dyshojë te Selim, por Seher i mban inat. Mësohet çfarë do ndodhë me Jusufin –

Jaman dyshon se Selim ka bërë denoncimin dhe i drejton pistoletën. Selim nuk e pranon që e ka bërë ai dhe Seher e mbron.

Seher i tregon Jamanit mesazhin që i ka dërguar Selimi që vërteton se ai nuk ka faj. Jusuf vazhdon të mos përshtatet dot me shtëpinë e re. Atë nuk e zë gjumi dhe kërkon tezen.

Seher i mban inat Jamanit për sjelljen e tij por nuk e lë në baltë dhe e ndihmon për të rimarrë Jusufin.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *