Jaman parandalon një sulm kundër Seherit, të hënën në “Amaneti”

Selim interesohet për Seherin dhe e telefonon. Seher i tregon se po qëndron në një shtëpi, por nuk i ka thënë askujt. Selim shkon të vizitojë Seherin dhe Jaman e sheh. Ai bëhet xheloz nga afrimiteti i tyre. Ali arrin të kapë vëllain e Seherit dhe zihet me të me grushta. Kiraz shpëton më në fund nga i vëllai. Jaman parandalon një sulm kundër Seherit.

Related

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *