Seher shkon të bisedojë me Jamanin dhe i rrëfen atij se Selim është si familja e saj pasi atë e shef si një vëlla i cili ja do të mirën. Si do ta presë Jaman këtë gjë? Selim nga ana tjetër I propozon Seherit për martesë.

Cila do të jetë përgjigja e kësaj të fundit? Jaman ndërkohë pas një plani të thurur nga Zuhal dhe Ikbal sheh nga afer të gjithë propozimin…

Ikbal dhe Zuhal thurin një plan të mirëmenduar kundër Seherit. Seher bisedon me Jamanin dhe i thotë se Selimin e sheh si vëlla dhe i do të mirën.

Ajo thotë se nuk mund ta përballojë nëse Selimit i ndodh diçka e keqe për faj të saj. Jaman hesht para fjalëve të Seherit, por çfarë ka ndërmend të bëjë ai?

Ali si rrallëherë i shpreh Kirazit mendimet e mira që ka për të dhe i kërkon t’i premtojë që do qëndrojë larg telasheve. Selim i propozon për martesë Seherit. Jaman sheh të gjithë propozimin i shokuar.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here