Kryeministri Edi Rama ka theksuar sërish se vazhdon rindërtimi i ndërtesave të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit të vitit të kaluar.

Albanian Prime Minister Edi Rama Called Out by Reporters Without Borders for Latest Attack on Journalists - Exit - Explaining Albania

Këtë herë Rama është ndalur në Xhafzotaj, ku shprehet se më shumë se 146 familje të kësaj zone do të hyjnë në shtëpi të re për Vitin e Ri.

Postimi i Ramës: RINDËRTIMI VAZHDON

Shtëpitë e familjeve të Qenan Xhaferr Bubeqit në Xhafzotaj dhe banesat e Ismail Abdulla Xoxi, Abaz Adem Guzi dhe Mus Hysen Qema në Koxhas, si edhe plot 146 të tjera në Xhafzotaj për familjet e mbetura pa strehë natën tragjike të 26 nëntorit, do t’i bëjmë gati për Vitin e Ri.

Rama Takes his War on Media to Albanians' Phones | Balkan Insight

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here