Edhe Bashkia Patos ka reaguar per humbjen e madhe te qytetit, ku familja me 4 anetare u shua sot ne aksidentin tra.gjik, teksa ishin nisur per pushime.

REAGIMI NGA BASHKIA PATOS

I trishtë dhe i dhimbshëm lajmi për ndarjen tra.gjike nga jeta të 4 bashkëqytetarëve tanë. Me miqtë e familjarët e tyre sot është pikëlluar edhe i gjithë qyteti.

Bashkia Patos shpreh ngushëllimet më të sinqerta të afërmve të familjes Gushi që humbën jetën tragjikisht në një ak.sident në aksin Fier-Vlorë.

Përmes një mbledhjeje urgjente të Këshillit Bashkiak, Bashkia Patos vendosi të marrë përsipër mbulimin e shpenzimeve të ceremonisë mortore për këtë familje.

U prehshin në paqe. I qoftë dheu i lehtë!
#BashkiaPatos
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here