Andi Shehi dhe Andi Artani u bënë të njohur nga pjesëmarrja e tyre në “Përputhen”, ku të dy morën vëmendje. Andi 1 me historinë me Tean dhe Andi 2 me historinë me Jasminën.

Por ata nuk i bashkon vetëm “Përputhen”.

Të dy jashtë programit, janë edhe modelë e së fundmi kanë marrë pjesë në dy videoklipe të këngëtareve shqiptare.

Andi 1 është shfaqur në videoklipin e Shkenda Dubovës me titull “Si dikur”.

Ndërsa Andi 2 do të shfaqet në klipin e ri të Diona Fonës “Sheqer”.

Kujtojmë se Andi Shehu nuk është më pjesë e programit, ndërsa Andi Artani është deklaruar në emision vetëm për Jasminën.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diona Fona (@dionafona)

.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here