Ka bërë dy oper acio ne një 8 orë dhe një 5 orë/ Nëna e dy-vjeçares rrëq eth: Ajo kupton edhe pse është e vogël, i them edhe një herë tjetër do oper ohesh zemra ime që të jetosh

0
27

This post has already been read 22 times!

Sophie është vetëm dy vjeç, por që kur lindi ajo po lu fton për jetën e saj. Vajza e vogël nga Gjermani ka lindur me një de formim në zemër dhe i duhet të bëjë edhe një o peracion të fundit që të jetojë.

Foto ngacmuese

Por dy vjeçarja e ka kaluar shumicën e kohës në spital dhe vetëm qan kur i dëgjon të thuhet se duhet edhe një herë të op erohet.

Nëna e saj ka thënë për ”Bild”:

Ajo rri shtrirë dhe përqafon breshkën, ka një arush të tillë. Qan por i them të lutem mami edhe një herë që të jetosh dhe të luash pastaj nuk do vimë më në spital.

Sophie tashmë i është dashur të durojë dy operac ione. Njëri për tetë orë, tjetri për pesë orë dhe ajo edhe pse nuk është e rritur shumë e kupton se ka pasur shumë dhimbje. Nëna e saj qan kur tregon se sa shumë po heq vajza e saj.

Foto ngacmueseFoto ngacmuese

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here