Mbrëmjen e sotme në “Përputhen” ishte takimi i Anës dhe Eminit. Ana arriti që të nxirrte një anë tjetër të Eminit, ku ky i fundit pranoi se u ndje shumë mirë në takim.

Ty do të të kërcej në prehër..”, Ana dhe Fatjoni në një takim të nxehtë –  ArkivaNews

Megjithatë, i papritur ishte momenti kur Ana i tha Eminit: “Jashtë xhirimeve, më the se ke ardhur këtu për mua”.

Askush nuk e priste reagimin e Eminit i cili u ngrit dhe tha: “Nëse mendon se kam ardhur për show, unë largohem nga emisioni”.

Në momentin kur Emini doli jashtë studios, ishte Ana e cila i vajti nga pas dhe e ftoi të ulej pasi thjesht po prov okonte.

Ana befason me prezantimin në “Përputhen” - YouTube

Ana shpëthen, Nuk të bën kur** veshja, more vesh…”Përputhen” - YouTube

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here