Ka katër vajza dhe dy mbesa/ Momenti i këtij gjyshi kur kupton se e bija e kishte gënjyer të prek: Baba je bërë me nip është djalë

0
29

This post has already been read 23 times!

James Keleman gjithmonë ka jetuar i rrethuar nga gra. Ai u rrit me dy motra dhe më pas kishte katër vajza. Dy vajzat e tij lindën po ashtu goca.

Gjyshi takon nipin në spital, kupton se vajza ka gënjyer për gjithçka

Gjyshi i cili është zjarrfikës në profesion, jetonte në Illinois. Për të u bë zakon të mirëpresë vetëm vajza në familje.

Por vajza e tij Carie Elbe i njoftoi atij se ishte shtatzënë me fëmijën e saj të dytë. Çfarë zhgënjimi kur i tha se po priste një vajzë, por ajo e kishte gënjyer.

Në ditëlindjen e saj, vajza e saj solli në jetë foshnjën e saj. James më pas shkoi në spital për ta vizituar. Në fakt, vajza e saj e kishte gënjyer atë për seksin e foshnjës së saj, ajo priste një djalë.

Momenti kur gjyshi e kanë për herë të parë nipin e tij është emocionues shumë.

Gjyshi takon nipin në spital, kupton se vajza ka gënjyer për gjithçka

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here