Ka punuar 6 vite pro.stitutë, por tani ka vendosur të rrëfehet: Ja si janë meshkujt realisht në shtrat

Ajo ka punuar në industrinë e se.ksit për 6 vjet dhe ka kaluar kohë me një numër jashtëzakonisht të madh meshkujsh.

43-vjeçarja Samantha, emri i vërtetë i së cilës është Amanda Goff, ka rrëfyer së fundmi se çfarë dëshirojnë më shumë meshkujt gjatë kohës së qëndrimit në shtrat.

“Meshkujt janë shumë egositë. Sapo zbulojnë pikat e dobëta në një femër i shfrytëzojnë ato për të treguar një superioritet edhe në këtë aspekt. E shfrytëzojnë këtë në makisimum dhe kjo i kënaq më shumë se çdo gjë tjetër”, tha 43-vjeçarja, e cila tetorin e vitit të shkuar hoqi çizmet e lëkurës së eskortës dhe i është përkushtuar rolit të këshillueses së jetës në çift.

“Një gjë është shumë e rëndësishme për femrat. Nëse ju arrini të eksploroni trupin e dikujt tjetër, nuk ka asnjë arsye si të mos e bëni me tuajin. Si mund të kërkoni një or.gazmë nga një mashkull, kur nuk e dini ju më parë”, tha Samantha.

Sakaq më herët ish-eskorta e njohur australiane ka debatuar për kritikat se një femër që punon në industrinë e se.ksit është një nënë e keqe. “Nëse një grua punon si striptiste, punonjëse seksi, kërcimtare apo por.nostare nuk është asnjëherë një nënë e keqe, për këtë ju siguroj. Kush ab.uzon apo vr.et fëmijët është një nënë e keqe, jo një nënë që sakrifikohet për t’i udhqyer fëmijët”, tha ajo.