Kamerat e sigurisë kapin të riun duke përpl.asur për tokë të moshuarin, pol.icia në kërkim të dyshuarit

0
8

Një burrë 73-vjeç është go.ditur në gj.oks dhe nga përpl.asja e madhe është rrëzuar në tokë në Midtown të Manhattan, ka bërë të ditur policia am.erikane.

Vik.tima u sul.mua nga një burrë tjetër gjatë të shtunës para një ndërtese kolektive në rrugën West 47, transmeton Telegrafi.

Pamjet e kamerave të sigurisë që i ka marrë poli.cia, shfaqin të dyshuarin duke vrapuar në drejtim të moshuarit të cilin e përpl.as në tokë.

Është interesant se si ata as edhe një fjalë nuk e shkë.mbejnë me njëri-tjetrin – thjesht ndodh su.l.mi duke e rrë.zuar për tokë nga go.d.itja e fuqishme.

Si rezultat i kësaj, i moshuari ka përfunduar në spi.talin Mount Sinai e su.l.muesi është larguar nga vendi i ngjarjes, sikur të mos kishte ndodhur asgjë e keqe.

Besohet se i dyshuari është rreth të 30-ve, dhe për herë të fundit është parë i veshur me një pallto të kuqe. Policia u ka bërë thirrje qytetarëve që të raportojnë, nëse kanë ndonjë informacion që do të ndihmonte në kapjen e su.l.muesit. /Telegrafi/

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here