Kapet gruaja që donte t’i merrte jetën Presidentit Trump, mediat amerikane shkruajnë se kishte tentuar t’i jepte…

0
30

This post has already been read 18 times!

Një pako që përmbante brenda saj h elm të llojit recine është nd aluar nga F BI dhe Shërbimi Se kret para se të përfundonte në zyrën e Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë.

President Donald Trump turns 74 years old today | WKRN News 2

Menjëherë pas kësaj FBI është vënë në lëvizje dhe është ar rest uar një grua, e cila dyshohet se e ka dërguar këtë zarf në Shtëpinë e bardhë. Ajo është arr estua r në kufirin mes SHBA dhe Kanadasë.

Ky zarf i drejtohej presidentin amerikan Donald Trump dhe u ndalua para dy ditësh nga forcat e sig urisë së Shtëpisë së Bardhë që dyshuan në përmbajtjen e saj.

Ky është një lajm i publikuar nga mediat amerikane, por ende nuk ka të detaje të tjera sa i përket identitetit të gruas apo arsyet që e çuan të bënte këtë veprim.

Donald Trump - CNBC

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here