Kaq ishte/ Del Skenari skandaloz i Përputhen: Bëjnë dashuri sipas letrave të gatshme


Fjale pa mase kane qarkulluar nga publiku, por gjithashtu nga disa nga ish konkurentet e Per’puthen, se emisioni zhvillohet ne baze te nje skenari.

Ky skenar duke filluar nga fjalet qe duhet te thuhen gjate emisionit, deri tek veprimet dhe deklaratat e konkurenteve.

Disa nga ish konkurentet e Per’puthen Eri Aga, Erjon Geca apo Erlind Kapllani jane shprehur se egziston nje skenar i mirfillte dhe me detaje per cdo takim dhe cdo situate qe ndodh ne emision.

Te shumte kane qene personat nga publiku te cilet i besuan keto akuza,megjithese eshte edhe nje pjese e mire e publikut qe beson tek vertetesia e ketij dating show edhe se cdo fjale e thene nga ish konkurentet ka qene per shkak te kerkimit te vemendjes dhe per te prishur imazhin e emisionit pasi ata u larguan nga Per’puthen.

Prova e pare qe vjen per keto akuza eshte kjo foto ku duket skenari i takimit mes Atdheut dhe Antoneles.Ne kete skenar jane te shkruara edhe fjalet qe dy protagonistet duhet te thone,gjithashtu edhe pyetjet qe Bora duhet te drejtoje gjate puntatave.

Per te pare vertetesine e kesaj skalete nuk na mbetet gje tjeter vecse te presim transmetimin e takimit te Antoneles dhe Atdheut dhe te shohim perputhshmerine me kete foto.

.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *