“Ke pirë një çikë o jetë”/ Ana “sfidon” Eminin, djali jep përgjigjen e papritur

0
13

This post has already been read 11 times!

Ana ishte në një takim me Eminin.

Në këtë takim, djali nga Kosova tregoi një anë tjetër të karakterit të tij, të cilën publiku nuk e kishte njohur deri tani. Parimor, i ndjeshëm, i kuptueshëm, këto ishin disa nga komponentët që Emini i transmetoi me shumicë në këtë takim.

Biseda mori komplet një rrjedhë tjetër, kur Ana i improvizonte Eminit disa situata. Ajo e pyeste djalin se nëse ajo do të ishte e pirë, a do të përfitonte nga kjo gjë.

Emini u shpreh se jo, pasi nuk e bën një gjë të tillë dhe nuk përfiton ndaj femrave. Ndërsa me humor i tha Anës, “me të vërtetë, ke pirë një çikë o jetë”.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here