Kemal tenton të abu.zojé me Ejlylin në sy të Mesude, ajo kërkon ndihmë por…

0
347

This post has already been read 25 times!

Nazan i shkon sërish në ndihmë Byshrës duke i dërguar ushqim asaj dhe Mesudes. Songyl surprizon mikeshat në jetimore në natën e Vitit të Ri.

Vajzat e kalojnë natën e ndërrimit të viteve duke kërcyer në jetimore. Songyl mëson se Zehra ka qëllime dashakeqëse ndaj babait të saj.

Ajo i tregon gjithçka që dëgjoi të atit. Kemal duke e kër.cënuar thërret Ejlylin në shtëpi. Ejlyl e shqetësuar për gjendjen e së ëmës shkon në shtëpi dhe merr me vete një thi.kë për t’u vetëmbrojtur.

Kemal tenton të abu.zojë me Ejlylin në sy të Mesudes. Mesude mëson më në fund të vërtetën por nuk mund të bëjë asgjë. Ejlyl i lutet të ëmës ta shpëtojë. Ajo shpëton nga duart e Kemalit duke u hedhur nga dritarja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here