Kemali rremben dhe vret Atakanin

0
1505

This post has already been read 1498 times!

Kemali i tregon Mesudese per Ejlylin. Ejlyli vazhdon ta largoje dhe ai shkon dhe mer Mesudene pa treguar askujt dhe e fsheh ne nje vend sekret. Ejlyli arrin te mashtroje Kemalin per tu arratisur, dhe iken, por ai e kap serish.

Kemali rreh Atakanin kur rrembeu Ejlylin. Ai e con ne pyll dhe e rr.eh serish deri ne vde.kje. Policia njofton Feridene se kane gjetur trupin vde.kur te Atakanit. Lajmin e mer vesh dhe Ejlyli.

Kemali e ka mbyllur Ejlylin ne nje dhome dhe se le te dale. Ky i fundit e detyron ate te shkruaje nje leter ku te thote qe ajo gjendet me Atakanin ne vilen e tij dhe se po kalojne shume bukur.

Babai i Songylit e ndalon kete te fundit te takohet me Gynejin. Ai e largon nga shkolla dhe e rregjistron ne nje shkolle tjeter. Gyneji i thote qe do largohet ai nga shkolla per te mos larguar Songylin. Gyneji shkon poshte dritares se saj, sepse tashme vetem kete mundesi kane per tu takuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here