Kemi një problem të madh me ligjin për idiotët që i… –

Erion Brace: NUK HABITEM QE, IDIOTET ME LAMBORGINI E BMW NUK I KISHIN MAKINAT E TYRE!

Pra, I KISHIN MARRE BORXH NE ZVICER!

Me habit qe per “flutirimin” ketu, DO GJOBITEN NE ZVICER NGA  1000-1500 EURO, nderkohe qe ketu ku shkelen cdo ligj PAGUAN 2-3 HERE ME PAK!

Pra, KEMI NJE PROBLEM TE MADH ME LIGJIN PER IDIOTET QE I KTHEJNE MAKINAT NE TANK vra.ses NE RRUGE!

Jemi shume larg Evropes! Ne fakt ne ende se quajme vr.asje aksidentin e nje individi qe e nget makinen me 228 kilometer ne ore! Nga ketu duhet ta nisim dhe keta jane pakica qe meritojne te kyçen brenda!

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *