Këndohet nga i madh e i vogël s’ka shqiptar që se njeh. Këngëtarja serbe vjedh këngën ‘hit’ të artistëve shqiptarë –

Kënga hit që e njeh i madh e i vogël i artistëve shqiptarë nga Kosova Yllka Kuqi dhe Ylli Demaj “Hajde luj Qyqek” ëshyë vjedhur nga lëngëtarja Serbe, Tea Tairovic.

Kënga shqiptare “Hajde Luj Qyqek” është realizuar dhe publikuar në vitin 2017 dhe ka siguruar më shumë se 35 milionë klikime në You Tube.

Ndërkohë, kënga në serbisht titullohet “Hajde” dhe ka siguruar mbi 1.1 milion klikime në You Tube.

Nuk dihet nëse artistja serbe i ka blerë apo jo të drejtat e këngës, por asnjë prej emrave të kompozitorëve dhe tekstshkruesve shqiptarë të këngës nuk është vendosur si autor në publikimin e këngëtares serbe.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *