Këngëtarja e njohur humb babanë/ Ai nuk sillej mirë, po të pushoj i qetë

0
19

Ai u dërgua në spital në gjendje kr itike dhe ndërroi jetë një ditë pas aksi dentit. Sipas njoftimit ka filluar një hetim për rrethanat e vde kjes së tij.

Një zëdhënës i Nicki Minaj konfirmoi vd ekjen e 64-vjeçarit nw New York Times, por nuk dha detaje të mëtejshme. Minaj kishte folur shumë herë në të kaluarën për marrëdhënien e saj të trazuar me babanë e saj.

Edhe pse reperja kishte postuar disa herë foto në të cilat pozonin të përqafuar, lidhja e tyre duket se ka një anë të er rët . Prindërit e saj u transferuan në SHBA nga Trinidad kur ajo ishte pesë vjeç dhe ajo u rrit në Queens.

Sipas Daily Mail , në vitet e kaluara, 38-vjeçarja kishte folur disa herë për sjelljen abu zive të babait të saj ndaj nënës së saj dhe problemeve të tij të varësisë. Duke folur për New York Times në 2015, Minaj e kishte përshkruar atë si një njeri që bë rtiste dhe mall konte vazhdimisht në shtëpi.

Në një grin dje të ashpër me nënën e saj, Robert Marage ishte përpjekur t’u vinte flakën shtëpisë së tyre, sipas Minajt.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here