Katy Perry ka bërë një deklaratë të papritur këtë javë në “American Idol”. Ajo tha se tani që është bërë nënë nuk ka kohë as për t’u d epi luar.

Deklarata e saj erdhi pas performacës së Cassandra Colemans. Ajo po e komentonte dhe u shpreh se “i ngriti qim et përpjetë” teksa këndonte.

“Zëri yt është ëngjëllor. Si një nënë e re, unë nuk kam shumë kohë, prandaj kam hequr dorë nga dep ilimi. Kur ti këndove, qi met në këmbët e mia u ngritën përpjetë. Më rr ënqethe! Ishte e mrekullueshme”, u shpreh Katy.

Për të provuar deklaratën e saj, këngëtarja ngriti këmbët në tavolinën e jurisë. Kolegu i jurisë, Luke Bryan e konfirmoi. “Ajo ka qime në këmbë”, u shpreh ai.

“Nuk kam kohë të depilohem”, këngëtarja e njohur

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here