Nëse jeni duke fjetur keni ndjesinë se dikush mund të hyjë në shtëpinë tuaj por keni frikë se nuk do e kuptoni, ka një zgjidhje.

Merrni një gotë. Duhet të jetë mjaft e madhe për t’u futur në dorezën e dera pa rënë.

Pastaj, kap një gotë të dytë … dhe vendoseni mbi të parën.

Dhe kjo është e gjitha!

Sepse tani, nëse dikush përpiqet të vjedhë dhomën tuaj, gotat do të bien … dhe zhurma që do të shkaktojë do t’ju zgjojë!

Nuk duhet të jetë më e vështirë se kjo për të krijuar grackën tuaj të hajdutëve – në formën e një sistemi alarmi shtëpi!


Previous articleE dini sa raste të reja me koronavirus i regjistruan sot në Shqipëri? Nuk do ta besoni por eshte e vertete

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here