Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur brenda një aeroplani që po shkonte në Kosovë, ku dhëndri dhe vjehrri i tij janë përplasur fizikisht.Një lexues i Gazetës Metro ka filmuar gjithçka, duke treguar se të përfshirët në sherr ishin familjarët. Gjithë çfarë dëgjohet është stjuardesa, e cila kërkon qetësimin e situatës, duke paralajmëruar edhe me Policinë.“Zotëri nalu se e thirrën Policinë. Ndalu! Lidheni dhe qetësojeni ju lutem. Ju të rinjtë, ndaleni sa të ndalojë aeroplani dhe ta marrë Policia,“-dëgjohet në video.{“@context” : “https://schema.org”,”@type” : “VideoObject”, “name” : “Kërcasin grushtat në airoplan, ende pa mbërri në Kosovë diaspora fillojnë të rrahen”, “duration” : “PT79S”, “thumbnailUrl” : “https://hamdiu.gjirafa.com/api/media/gjvideo/y101zy/retina.jpg”, “uploadDate” : “2021-05-29”, “contentUrl” : “https://video.gjirafa.com/embed/kercasin-grushtat-ne-airoplan-ende-pa-mberri-ne-kosove-diaspora-fillojne-te-rrahen?autoplay=true&am=true” }

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here