Plasi/ Këta janë kontrollorët “4.400 dollarësh” të AlbControl, të stresuar nga ulja e rrogës; por s’kanë lënë vend të botës pa vizituar

0
305






 

65 kontrollorë të AlbControl kanë braktisur dje punën, duke shkaktuar paralizimin e trafikut ajror në vendin tonë. Ata kërkojnë rikthim të pagës në nivelin e 4.400 dollarëve sa e kanë pasur një vit më parë. Për shkak të pandemisë, rrogat e tyre u përgjysmuan në 2.400 dollarë.

Qeveria drejtoi gishtin nga opozita, duke hedhur akuza të rënda se po nxit këtë situatë, për të dëmtuar shtetin shqiptar si dhe për të rritur pakënaqësinë te qytetarët. Ministrja Belinda Balluku deklaroi se midis kontrollorëve, “janë 5 prej tyre që janë kthyer në masha të politikës”, por pa bërë me dije emrat.

Megjithatë, me shumë mundësi Balluku i referohet kontrollorëve që deklaruan paaftësi në punë dhe për rrjedhojë u shkarkuan. Ata janë: Flora Ndreca, Muhin Mezini, Nelton Shabani, Gentian Hodo dhe Edvin Bakiri.

Newsbomb ka mundur të sigurojë emrat e punonjësve të AlbControl të publikuara në një uebfaqe të huaj, pasi kanë mbaruar trajnime të ndryshme, si dhe foto që ata kanë shpërndarë vetë në rrjetet sociale. Nuk mungojnë udhëtimet në shtete të ndryshme për pushime, nga Amerika në Itali e në ishuj ekzotikë.

Më poshtë po publikojmë fotot dhe emrat e disa prej kontrollorëve të AlbControl, që janë deklaruar “të paaftë” për punë, për shkak të stresit.

Altin Cenalliu

Andel Trebicka

Andi Ballanca

Andi Cela

Ardian Zhabja

Eldi Dervishi

Elion Krisafi

Endi Ylli

Endri Baliko

Eni Mehja

Eno Hazizaj

Erion Alibali

Erion Pipero

Ervin Celkupa

Flora NDreca

Gazmend Nanahj

Genc Llukacaj

Genci Xhunga

Genta Coniku

Gentian Hodo

Halim Lilaj

Ilir Zuna

Jonito Bregasi

Ols Hani

Ramadan Celaj

Rei Katroshi

Sokol Ruci

Shkelqim Memushaj

Taulant Qirjako

Voltan Vorpsoi

Majtas Nelton Shabani dhe Elton-Hazapi

.






LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here