“Kimikati” tregon historinë: Shkova për të “gjuajtur” goca tek LRI dhe përfundova në…

0
121

This post has already been read 17 times!

Olsi Bylyku, i cili është një nga aktorët më të rinj të humorit dhe luan rolin e ‘Kimikatit’ në Portokalli, ka treguar se fillimisht është njohur me Bes Kallakun në një forum rinor. Mes batuatve dhe humorit ‘Kimikati’, i ftuar në emisionin ‘Ditë e Re’ tregoi se shkoi në forumin rinor për të ‘gjuajtur’ gocat e LRI.

Olsi Bylyku: “Unë kam njohur në fill Bes Kallakun në forumet rinore dhe aty pata kontaktin e parë.”

Besmir Metani: “Jeni me LSI-në ju?”

Osli Bylyku: “Jo, pata kontaktin aty.”

Dajana Shabani: “A mund të ketë qenë duke kaluar edhe tek lagjia e tij.”

Osli Bylyku: “Po. Hajde të shohim çfarë gocash ka tek LRI-ja. Aty patëm kontaktin e parë. I kërkova një mendim për tu futur në Portokalli. Aty patëm disa takime ku i tregova tekstet që po shkruaja ndërkohë. Më pas shkova për audicion para se të fillonte Portokallia dhe u pëlqye nga regjizori.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here