Aktori i njohur amerikan Paul Ritter ka ndërruar jetë në moshën 54-vjeçare, nga një tu mor në tru.

Agjenti i aktorit, që ka luajtur në disa filma duke përfshirë Harry Potter dhe Friday Night Dinner, ka treguar se Ritter ka ndërruar jetë në shtëpinë e tij pranë familjes, gruas dhe 2 djemve.

“I shk atërruar nga ky lajm tmerrësisht i tr ishtuar. Paul ishte një qenie njerëzore e bukur dhe e mrekullueshme. I sjellshëm, super i kujdesshëm dhe aktori më i mirë me të cilin kam punuar ndonjëherë,” tha përfaqësuesi i tij.

Ritter ishte një aktor i talentuar i skenës dhe ishte nominuar për një çmim Olivier në 2006 për interpretimin e tij në Coram Boy dhe për një çmim Tony për rolin e tij në 2009 Conquests Norma

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here