Kishin 77 vite martesë, çifti jep shpirt njeri pas tjetrit/ Ama neti që lanë ta prek zemrën: Na lini të dy bashkë të kapur prej dore në…

0
21

This post has already been read 9 times!

Martesa është një nga momentet më të lumtura në jetën e një njeriu. Ka momentet e saj të bukura, po ka edhe z ënka dhe d ebate.

Historia e martesës që do ju sjellim më poshtë është sa e bukur por edhe e trishtë. Një çift pas 77 martese ndërruan jetë njeri pas tjetrit. Fillimisht ndërroi jetë Raymond Bruer dhe pas 30 orësh ndërroi jetë edhe gruaja e tij Velma.

Ata kishin lënë amanet se nëse do të ikin nga bota të dy bashkë, t’i va rro snin të dy bashkë të kapur dorë prej dore.

Velma dhe Raymond kishin krijuar një familje të bukur në Dawson Township, Misuri në Amerikë. Pasi u martuan në një moshë të re, çifti kishte gjashtë fëmijë dhe një duzinë nipër e mbesa. Në kohën e vd ek jes së Raymond, vetëm tre nga fëmijët e tyre ishin ende gjallë.

Në muajt e tij të fundit, shëndeti i Raymond kishte filluar të përkeq ësohej. Pavarësisht nga dhi mbja dhe vu ajtjet e tij, ai bëri gjithçka që mundej që gruaja e tij të buzëqeshte.

Ai u kërkonte infermierve të sillnin lule për të dhe ai u përpoq të shkruante shënime të ëmbla dashurie. Në orët e f undit të jetës së tij, ai kishte idenë për të nd arë të njëjtën ar ki vol me gruan e tij, kështu që ai foli me një infermiere dhe e la amanet.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here