Familja e detyroi të martohet me nusen e vëllait të vdekur, 15-vjeçari vetëvritet ditën e dasmës

0
4325

This post has already been read 4308 times!

Një adoleshent 15-vjeçar ka vr arë veten pasi familja e ka det yruar të martohet me nusen e vëllait të vd ekur.

Mahadev Das nga India v rau veten pak orë pasi u martua me Ruby Devi, 25 vjeç.

Mediat vendase raportojnë se vëllai i tij kishte vde kur në vitin 2013 dhe Mahadev kishte pasur p resion nga familja për t’u martuar me nusen e vëllait.

Sipas të atit djali nuk kishte dëshirë të martohej me një grua që e ka rritur si djalin e saj. I ati shpjegoi se pas vdekjes së djalit të madh, familja e nuses kishte kërkuar prikën. “Na jep para ose marto vajzën me djalin e vogël”, i kishin thënë familja e nuses.

Policia po shqyrton çështjen ndërsa familja mund të ndiqet penalisht pasi ligji indian nuk e lejon martesën me fëmijë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here