Claire Mack, 19 vjeç, kishte vuajtur nga një kollë e vazhdueshme dhe i kërkoi një kontroll rutinë ku u përball  me një fakt mjaft të pa besueshëm.

Mjeku zbuloi se studenti vuante nga një infeksion në mushkëri dhe bëri një rreze X.

Claire, nga Çikago, tha: “Unë punoj në jetën e natës, kështu që jam e ekspozuar ndaj shumë ftohjeve dhe kam një të keqe kur gjërat filluan të hapeshin përsëri dy muaj e gjysmë më parë. Ishte e vazhdueshme dhe e gjatë edhe me ilaçe.

Unë shkova në ER në fund të Qershorit sepse kisha nevojë për një goditje tetanozi pasi u preva në tela me gjemba, dhe vendosa që ata të kontrollonin edhe kollën time.”

Claire tha se ajo shpërtheu duke qeshur kur mjeku i tha që zemra e saj ishte në anën tjetër të gjoksit të saj  dhe ajo nuk mund ta besonte.

Ajo shtoi: “Mjeku shpjegoi se quhet dekstrokardi dhe se unë duhet të informoj mjekun tim të kujdesit parësor për gjendjen time.

“Unë vazhdoja të thoja ‘çfarë, a po flet seriozisht?’ – Unë sinqerisht isha në shok dhe jashtëzakonisht e hutuar se si nuk e dija para se të isha 19 vjeç. “

Claire tha se as prindërit e saj nuk mund ta besonin dhe se kishte kaluar kaq shumë kohë që ajo të zbulonte se kishte dekstrokardi.

Claire tha: “Unë nuk kisha bërë kurrë një rreze X në gjoks, kështu që nuk kishte asnjë mënyrë për të ditur që zemra ime ishte e zhvendosur djathtas.

Mjeku im më bëri një kontroll dhe më tha se zemra ime rreh më fort në anën e djathtë – por padyshim që nuk ka asnjë mënyrë që të mund të diagnostikoni dekstrokardinë vetëm nga kjo.”

Adoleshentja ndau historinë e saj në TikTok duke ecur në rrugë dhe duke u treguar ndjekësve të saj se çfarë ndodhi.

Postimi është parë që 2.9 milion herë dhe ka lënë shumë ndjekës pa fjalë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here