Kjo është gruaja që donte t’i merrte jetën Presidentit Trump, ja çfarë bëri ajo dhe si u kap

0
25

This post has already been read 15 times!

Një grua kanadeze është ak uzuar në gjyk atën fed erale të SH.B.A.-së për postimin e një letre me he lm vde kjep rurës, ricinë, presidentit Donald Trump.

Trump's QAnon embrace draws GOP backlash

Pascale Ferrier, nga Quebec, u arr estua të dielën në një vendkalim kufitar në Buffalo, New York. Zyrtarët thonë se ajo mbante një a r më.

Letra që ajo dyshohet se ka dërguar javën e kaluar u zbulua para se të mbërrinte në Shtëpinë e Bardhë.

Në të, ajo i bënte thirrje Z. Trump të hiqte dorë nga gara presidenciale e SHBA. Zarfi përmbante ri cinë, një he lm që gjendet natyrshëm në fasulet e ricinit.

“Gjeta një emër të ri për ty:” Klouni i Shëmtuar “,” shkroi ajo në letrën drejtuar Z. Trump, sipas dokumenteve të akuzës të FBI-së të paraqitura përpara saj në gjykatë të martën në New York.

“Shpresoj që të të pëlqejë. Ti shka tërron SHBA-të dhe i çon në katastrofë. Unë kam kushërinj në Sh.B.A, atëherë nuk dua 4 vitet e ardhshme me ju si president. Hiqni dorë dhe hiqni aplikimin tuaj për këto zgjedhje.”

Trump to Senate: Vote 'Without Delay' on His High Court Pick | Chicago News  | WTTW

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here