Kjo është mënyra si të mbillni limona në vazo dhe ti keni gjithë kohës në shtëpi, do kurseni aq shumë para

0
18

This post has already been read 12 times!

Limoni konsiderohet si një nga ato fruta që duhet më shumë në shtëpi dhe harxhohen shumë para për të blerë.

Ndaloni humbjen e parave duke blerë limona

Limonat janë ilaç për të kuruar shumë sëmundje. Më poshtë do u tregojmë si të mos harxhoni shumë para por t’i mbillni limonat në vazo dhe t’i keni në shtëpi.

U duhet një limon dhe të merrni farat e tyre, një vazo, dhe një fill dhe një vend ku të ketë diell në ballkon.

Ja si ta mbillni:

Për të filluar, pri sni limonin tuaj në gjysmë dhe hiqni farat. Pastroni ato siç duhet dhe më pas i funsi në ujë.

Lëreni për 6 deri në 7 ditë, duke u kujdesur që të ndryshoni ujin çdo ditë. Pasi të lini farat tuaja të zhyten në ujë për një javë, hiqni ato dhe më pas i mbillni në vazo.

Bëni vrima të vogla në pjesën e poshtme të vazos tuaj në mënyrë që uji të rrjedhë siç duhet. I ujisni dhe pas 1 ose 2 javësh do shikoni se kanë filizat e para.

Më pas e vini vazon të qëndroj nënjë vend ku bie dielli në ballkon dhe më pas kujdesuni shumë për limonin tuaj dhe do të keni gjithë kohës në shtëpi.

Ndaloni humbjen e parave duke blerë limona

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here