Është identifikuar nusja që mas.akroi me th.ikë vjehrrën e saj pas konf.likteve të vazhdueshme. Mësohet se ajo është Miranda Markja 44 vjeç, ndërsa vjehrra Nazmije Markja, 74 vjeç. Bëhet me dije se 44-vjeçarja e mbajti të fshehtë për 6 orë vra.sjen e vjehrrës, por ka qenë bashkëshorti ai që ka zbuluar gjithçka. Nusja dhe vjehrra kishin kon.flikte të vazhdueshme, teksa mësohet se kjo e fundit kishte kërkuar disa herë urdhër mbrojtje.

Policia është njoftuar nga bashkëshorti disa orë më vonë. Ndërkohë pas vra.sjes, nusja kishte dalë nga dhoma dhe kishte thënë se po i dhimbte koka, prandaj bërtiti.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here