Gruaja qe shihni ne fotot me poshte quhet Maria de la Luz dhe pretendon se është në muajin e 6 shtatzene.

Ajo tashmë është në moshën 70-vjeçare dhe nëse pretendimet e saj janë të vërteta, atëherë do të bëhej nëna më e vjetër në botë.

Por gjithashtu ajo mund te sjelle ne jete fëmijën e saj të tetë.

Megjithate kjo ende nuk është konfirmuar.

70-vjeçarja u ka thënë gazetarëve se pret një vajzë, duke u treguar “EKO” me ultratinguj.

Maria de la Luz nga Meksika, është 4 vite më e vjetër se Maria del Carmen Bousada de Lara, e cila aktualisht është nëna më e vjetër pasi lindi në moshën 66 vjeçare.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here