Kjo histori ta prek shpirtin! Miku i babai e bëri me të me zo r dhe e la shtatzënë, më pas familja e marton me të: Lindi që 13 vjeçe

0
34

This post has already been read 24 times!

Nëse besoni se martesat me të mitur ndodhin vetëm në vendet në zhvillim e keni gabim. Gazeta e njohur amerikane ”New York Times” ka treguar historinë e një vajze 13-vjeçare, që familja e saj e detyroi të martohej me burrin që e kapi me z or dhe e bëri me të.

Opinion | An American 13-Year-Old, Pregnant and Married to Her Rapist - The New York Times

Dawn Tyree është një është një nga ato fëmijë që ka vuajtur shumë. Historia e saj do ju bëj të qani. Ajo u abu zua nga një mik i familjes së saj dhe familja e martoi me të.

Vajza e vogël mbeti shtatzënë dhe kur ishte 16 vjeçe kishte dy fëmijë. Para se të mbetej shtatzënë nga miku i familjes së saj, ajo kishte dy vite që a buzohej.

Pasi prindërit e saj e mësuan se çfarë kishte ndodhur e martuan. Pas tre vitesh vajza gjeti fuqi, të tregonte se çfarë kishte ndodhur dhe shkoi në po lici. Ajo ishte 16-vjeçe dhe kishte dy fëmijë, shërbimet sociale u kujdesën për të.

Kurse prindrit e vajzës dhe miku i trye u dë nuan.

My stepmum made me marry my rapist when he got me pregnant at 13

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here