Damian Gjiknuri zbuloi pak më parë në një prononcim për mediat se Edi Rama do të jetë deputet i Vlorës dhe kjo gjë i gëzon shumë.

” Së pari kjo është një çështje që do të trajtohet njëherë tjetër, dhe së dyti fitorja merr më shumë vlerë edhe për hipotezat që ju ngritët.

Edi Rama do të jetë deputet i Vlorës dhe kjo na gëzon, ka dhe për disa një reflektim që ta kuptojnë se zhvillimi vjen me qeverinë Rama, kam pasur në mendje dhe projektet për Vlorën.”, tha Gjiknuri.

 


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here