Po përjetojmë vësh.tirësi por hëna e re e Marsit do jetë Agimi i një ecurie të re e aftë të na shërojë tra.umat dhe do.bësitë e sit.uatës së tanishme.

Dashi

Nga sot fillon nje periudhe me ndr.yshime pozitive dhe nje inisiative personale qe do merrni ne lidhje me punen apo ma.rrdh enien ne cift. Filloni nje je.te te re

Demi

Psik.ologjikisht ndjeh.eni te hapur, por te bllo.kuar ne hapjen me realitetin me punen dhe je.ten personale Keni deshire per tu organizuar por rrugen e re keni fr.ike ta pranoni

Binjaket

Jeni nje nga she.njat e favorizuara ne kete hene te re Marsi ne Shenjen tuaj ju jep te gjithe mundesine te afroheni me nje femer te rend.esishme dhe te filloni nje li.dhje te re

Gaforrja

Hena e re ne li.dhje me she.njen tuaj sjell nje nd.ryshim te pap.ritur ne li.dhje me karrieren. Duhet te bashkpunoni me nje Binjak qe ky ndr.yshim te behet pozitive

Luani

Ju pre.sin udhetime dhe lajme te reja si edhe plane qe do duhet t’i vini ne jete me nje ndr.yshim vendi apo fillimin e nje kualifikimi per t’ju pershtatur momenteve qe mbartin ndr.yshime te rend.esishme

Virgjeresha

Ne li.dhje me karrieren do ju propozojne nje nd.ryshim, por gjithmone nese pranoni te jeni nen urdhrat e nje personi qe duket se ka me shume energji.

Peshorja

Kjo eshte nje periudhe e ren.desishme ne lidhje me ma.rred heniet tuaja. Ose filloni nje bashkejetese te re ose arr.ini te rigje.neroni me nje ndr.yshim te madh marre dheniet ne cift. E sigurt eshte qe do keni takime ero.tike dhe pune kr.ijuese te mira

Akrepi

Hene e re ne Dash per ju sjell ndr.yshime te mira ne li.dhje me perditeshmerine me punen dhe me nje takim er otik me nje person ne sh.enjen e Binjakeve

Shigjetari

Ju pret nje flirt dhe nje ndj.esi ero tizmi dhe ndr.yshimi pozitiv ne jeten tuaj personale. Po keshtu do jeni shume kri.jues dhe me deshire per te j.eteuar caste festive

Bricjapi

Do keni ndry.shime te papr.itura shtepie dhe fa.miljare qe do ju vijne pap.ritur ne shtepine tuaj duke sje.lle nje ndr.yshim qe doni kohe te pers.htateni. Nese jeni mashkull filloni nje bashkejetese te re ne je.ten personale

Ujori

Shume akt.ivitet dhe udhetime ndoshta jo te gjata por te lar.mishme dhe me h.ov per te bere njohje te reja dhe pune te reja. Nje takim me nje fe.mer nese jeni mashkull do jete shume interesante dhe do ju ndr.yshoj je.ten. Dashuri me shikim te pare

Peshqit

Do donit te investonit per nje shtepi apo per nje prone, por edhe per nje biznes fa.miljar. Nese keni nje mashkull ne shenjen e Binjakeve do keni fat.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here