Koha për argëtim, test inteligjence 80% gabojnë, a e gjeni dot përgjigjen e saktë?

0
13

Mes lajmeve të hidhura të humbjes së jetë, virusit dhe gjendjes së vështirë që po kalojnë momentalisht të gjithë shqiptarët e jo vetëm, menduam t’ju sjellim pak argëtim.

Shpeshherë e kalojmë kohën e lirë duke luajtur online, duke folur me miqtë dhe duke ndërrmarrë sfida të vogla dhe të lezetshme. Dhe kjo që po ju paraqesim ne do t’ju fusë pak në mendime. Zakonisht, testet e shpejta të inteligjencës duken të thjeshta për tu zgjidhur ama shumica gabojnë.

Po ju paraqesim shembullin e mëposhtëm të një problemi matematikor që në tërësi duket fare i lehtë por që deri tani 80% e njerëzve kanë gabuar në përgjigjen e saktë. Po ju e gjeni dot shumën finale? Komentoni përgjigjen tuaj në faqen tonë në Facebook dhe ftoni miqtë që të luajnë gjithashtu e të na ndjekin për më shumë quize të tilla në të ardhmen.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here